Στρώμα Planet Green Dimstel

Στρώμα Planet Green Dimstel

 

Η φύση στο κρεβάτι σας!

Το στρώμα Planet διαθέτει τελάρο ελατηρίων Bonnell, με τρεις ζώνες σκληρότητας. Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη αντοχή, υψηλή ποιότητα και κυρίως άρτια στήριξη της σπονδυλικής σας στήλης, καθώς υποστηρίζει ιδανικά κάθε σημείο του σώματός σας. Ταυτόχρονα, ο ελαστικοποιημένος κοκοφοίνικας, ψεκασμένος με latex, προσαρμόζεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα, ενώ η δομή του τον καθιστά κατάλληλο μονωτικό υλικό για τη θερμοκρασία.

Στο Planet, όπως και σε όλα τα προϊόντα της σειράς Green, χρησιμοποιείται το ύφασμα Cottanic, που αντιστοιχεί σε 100% οργανικό βαμβάκι και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Συγκεκριμένα, για την κατασκευή του χρησιμοποιείται βαμβάκι από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια, που εξασφαλίζει τόσο την απορρόφηση της υγρασίας όσο και τον αερισμό του στρώματος, προσδίδοντας μια ευχάριστη αίσθηση ιδιαίτερα τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Από το πρώτο κιόλας άγγιγμα, μπορείτε να αισθανθείτε την απαλή υφή του. Τα καλύτερα υλικά του «πλανήτη» συνδυασμένα για να έχετε τον πιο φυσικό ύπνο!

Οι διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/- 1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος.

Το στρώμα μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

 

Αποστολή εντός των Αθηνών δωρεάν και εκτός Αθηνών παράδοση στο πρακτορείο της επιλογής σας