Στρώμα Latex Green Dimstel

Στρώμα Latex Green Dimstel

 

Ένα στρώμα βγαλμένο από τη φύση!

Μια εναλλακτική φυσική πρόταση.

Το Latex είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά του. Ένα στρώμα χωρίς ελατήρια, από 100% latex, με επτά ζώνες στήριξης, για την απόλυτη υποστήριξη της σπονδυλικής σας στήλης.

Με το συγκεκριμένο στρώμα, θα διαπιστώσετε ότι το υλικό latex δεν έχει τυχαία χαρακτηριστεί ως «η τέλεια ισορροπία» ανάμεσα στη φύση και την τεχνολογία. Προερχόμενο από τον χυμό του τροπικού καουτσουκόδεντρου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, προσδίδοντας στο στρώμα σας ελαστικότητα και αντοχή. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται για τον αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό του χαρακτήρα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον καλύτερο αερισμό του στρώματος.

Επιπλέον, το στρώμα Latex καλύπτεται από ύφασμα, ειδικά επεξεργασμένο με aloe vera, διαδικασία που εγγυάται έναν ακόμα πιο φυσικό και ευχάριστο ύπνο. Η DIMSTEL το προμηθεύεται από τους μεγαλύτερους προμηθευτές latex στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας και υγιεινής στην ήπια διαδικασία παραγωγής του, και συνεπώς τον οικολογικό και διαχρονικό χαρακτήρα των προϊόντων της.

Ο καλός ύπνος είναι στη φύση του!

Οι διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/- 1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος.

Το στρώμα μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και διαθέτει φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

Αποστολή εντός των Αθηνών δωρεάν και εκτός Αθηνών παράδοση στο πρακτορείο της επιλογής σας