Ζούμε στην εποχή που η καθημερινή μας ζωή χρειάζεται διαρκώς να της προσφέρουμε ότι μπορούμε καλύτερο! Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μικρή ικανοποίηση αν αγοράσετε από την Επιπλοποιία Καλογεράκης τα μοναδικά τραπεζάκια σαλονιού μας με σκοπό να καλύψετε τα έπιπλα για το σαλόνι σας.

Ειδικά το τραπεζάκι σαλονιού που το ονομάζουμε Dream θα σας επιτρέψει να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να σας υπηρετήσει σαν σκλαβάκι αγορασμένο από τα Αραβικά σκλαβοπάζαρα της Αφρικής, την ώρα που θα ακουμπάτε πάνω στο τραπέζι σαλονιού τις μπύρες και τις πίτσες σας όπως θα παρακολουθείτε με τους φίλους σας τους αγαπημένους αγώνες στο Nova sport. Κι αν δεν είναι μέρα που έχει κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα το Dream θα παραμένει εκεί γονατιστό ζητώντας υπομονετικά να σας εξυπηρετήσει και μην βγάζοντας την παραμικρή κουβέντα.

Τα τραπέζια σαλονιού μας είναι φτιαγμένα με προσοχή επιμέλεια μοντέρνες και κλασσικές γραμμές και αντέχουν όλα τα βάρη που θα θελήσετε να τα φορτώσετε. Μπορείτε εσείς να ανήκετε στο κίνημα του Δεν Πληρώνω ή των Αγανακτισμένων αλλά αυτά ποτέ δε θα διαμαρτυρηθούνε και αντιθέτως θα πληρώνουν και την αξία του τελευταίου Ευρώ που θα έχετε διαθέσει για την αγορά οποιουδήποτε σχεδίου απο την σειρά μας με τραπέζια σαλονιού, προσφέροντας διαχρονικότητα , αισθητική, αντοχή που θα την θαύμαζε και ο μεγαλύτερος δρομέας από την Κένυα η ο μαραθωνοδρόμος Φειδιππίδης.
Επιτέλους τραπεζάκια σαλονιού που εξυπηρετούν τον ιδιοκτήτη τους και ανακράζουν νενικεικαμεν μέσα από την σιωπή τους!